120 gram smör
120 gram mörk choklad
3 dl strösocker
1 tsk vaniljsocker
2 ägg
3 dl vetemjöl
2 msk kakao
1 krm salt
100 gram hackad mjölkchoklad

150 gram minimarshmallows (eller stora klippta i mindre bitar)

1 burk dulce de leche (kola)

Chokladtryffel:
125 gram hackad mjölkchoklad
125 gram mörk choklad
1½ dl vispgrädde

Gör så här:
Smält smöret och den mörka chokladen över vattenbad. Rör i sockret, vaniljsockret och äggen. Sikta i mjölet, saltet och kakaon. Rör i den hackade mjölkchokladen och blanda så att smeten blir jämn och fin. Bred ut smeten över en smord mindre långpanna, c:a 20×30 cm. Grädda brownien i mitten av ugnen i 175 grader c:a 20 minuter.

Ta ut kakan ur ugnen och strö över marshmallows. Sätt in brownien i ugnen igen och låt marshmallowslagret precis smälta, de ska inte ta färg. Bred över dulce de leche över marshmallowlagret. Koka upp grädden till sista lagret, rör i den hackade chokladen och vispa tryffeln slät. Bred tryffeln över dulce de leche-lagret. Ställ kallt och låt stelna. Skär sedan i bitar.